Unimer – din samarbetspartner för slang, plast & gummi produkter

För mer information om produkten

Kontakta oss

Full kontroll på hela processen, från produktutveckling, via produktion och montering, ända fram till slutförpackad produkt. Det är vad Unimer kan erbjuda som din samarbetspartner.

Vårt utgångsläge är ett brett sortiment och en djup kunskap inom slangar och plast- och gummiprodukter. Vi lagerför industrislang, flexibel slang, tätningslister, belagda valsar och formbundna komponenter i gummi, silikon, polyuretan, PTFE, termoplaster och TPE. Våra kunder är ofta OEM-företag som har avancerade produkter med höga krav på kvalitet och leveranssäkerhet. Vi möter upp med teknisk expertis för hjälp i utveckling av produktdesign och konstruktion så att din produktion blir kostnadseffektiv.

Många gånger kan lösningen vara att montering av hela eller delar av en produkt sker hos oss. Vi säkerställer tillgänglighet och leverans i tid genom egen lagerhållning och en välutvecklad logistik. Med vår unika och flexibla affärsmodell finns det få begränsningar i valet av lösningar på dina önskemål.

Unimer Plast & Gummi AB är ett marknadsinriktat och kompetensdrivet företag inom industriell försäljning av slangar, plast och gummiprodukter. Vårt huvudkontor finns i Halmstad och vi har även försäljningsbolag med logistik- och produktionscenter i Suzhou, Jiangsu, Kina och i Minneapolis, USA. Unimer omsätter ca 100 MSEK och har närmare 40 anställda på tre kontinenter med över 1500 aktiva kunder och Skandinavien som vår huvudmarknad.

Tillbaka