2019-11-25

På Plastteknik Nordic 2017 berättar vi hur du undviker kostsamma läckage

Läckande anslutningar är ett vanligt problem inom industrin, är ofta svåra att upptäcka och ger oönskade kostnader. Läckage av stoft eller pulver kan medföra arbetsmiljörisker och andningssvårigheter för personalen.
I vissa fall kan de bristfälliga anslutningarna också bidra till en ökad explosionsrisk.

Med en anpassad koppling får du en säker och tät anslutning som sparar tid och pengar. Om applikationen kräver att anslutningarna ofta byts sparas avsevärd tid om anslutningarna har anpassats.

Vi på Unimer har ett brett sortiment av anslutningar till materialtransportslangar. Vi har produkter som är anpassade för livsmedelsindustrin men även anslutningar som är godkända för explosiva miljöer. Våra slangklämmor är specialanpassade för att säkerställa en tät anslutning utan att skada slangen. Klämmorna finns även som snabbklämma. Alla varianter kan väljas med jordkabel om så krävs.

På Plastteknik Nordic 2017 i Malmö den 17-18 maj visar vi hur du kan få en tätare anslutning med hjälp av slangar tillsammans med ett stort urval av slangklämmor. Välkommen till vår monter E 17! Vi berättar mer om hur vi kan förbättra din produktion eller applikation.

Tillbaka