2023-05-10

Vi söker en ekonomiassistent

Vi söker dig som ser fördelarna med ett jobb på halvtid och trivs med tydligheten i ett eget ansvarområde med återkommande och tydliga uppgifter. Du är en god administratör som har en fallenhet för att jobba med siffror och gärna har erfarenhet av att arbeta med kund- och leverantörsreskontra. Du har kunskaper i Officepaketet och det är meriterande om du är van användare av Excelsom verktyg för att göra analyser och beräkningar, samt om du har jobbat i affärssystemet Pyramid.

Som person har du en god kommunikationsförmåga och är lösningsorienterad. Du har ett strukturerat och noggrant arbetssätt samt ett öga för detaljer.

I den här rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och att du är rätt kandidat för att långsiktigt trivas under de förutsättningar som tjänsten erbjuder.

Kontakt och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Unimer med JeffersonWells, en del av ManpowerGroup, med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Tjänsten söker du via ansökningslänken. Om du vill ha ytterligare information, är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Johan Angerfors på tele 035 - 161 442, alternativt johan.angerfors@jeffersonwells.se.

Ansök nu!

 

Tillbaka